We are working on to prepare a mini library at Villa Adam so you and your kids can have tons of reading materials during your vacation here! Share with us, what kind of books or magazines do you love? #villaadamhomestay #homestaybandarbarubangi #homestaybangi

View on Instagram http://ift.tt/2AMIzv3

Continue Reading →

Berminat utk mendapatkan homestay yang besar dan selesa? Whatsapp kami sekarang 0193687768. #homestaybandarbarubangi #homestaybangi #villameenahomestay

View on Instagram http://ift.tt/2ibGtfy

Continue Reading →

Berminat utk booking Villa Adam Homestay Bandar Baru Bangi? Hubungi kami sekarang di 0193687768. #homestaybandarbarubangi #homestaybangi

View on Instagram http://ift.tt/2ic3f7c

Continue Reading →

Homestay kami sangat berdekatan dengan shoplots Kajang Impian dan juga Seksyen 7 business center. Ada KK Mart, 7 Eleven, myMydin, bengkel kereta, spa, gym, restoran mamak dan mcm2 jenis restoran lain. Tak sampai 2-3 minit driving pun dari homestay. Dekat je. Senang kan? #homestaybandarbarubangi #bandarbarubangi #tamankajangimpian #seksyen7bangi

View on Instagram http://ift.tt/2kgsqJS

Continue Reading →

Terima kasih adik-adik dari SMK Tengku Ampuan Intan kerana memilih kami! Jemput datang lagi ke Villa Adam pada masa hadapan. #homestaybandarbarubangi #homestaybangi #smktengkuampuanintan #villaadamhomestay #bukansekadarrumah

View on Instagram http://ift.tt/2i5D1CZ

Continue Reading →

Ni pemandangan luar Villa Adam. Rasa tenang je kan? #homestaybangi #homestaybandarbarubangi #bukansekadarrumah #villaadamhomestay

View on Instagram http://ift.tt/2io9BUA

Continue Reading →

Happy sangat kan bila client share feedback mcm ni =) hope to see you all again! #homestaybangi #homestaybandarbarubangi #homestaybangikajang #villaadamhomestay

View on Instagram http://ift.tt/2k7vWGB

Continue Reading →

Here we share some of our new testimonials for Villa Meena Homestay Bangi! #homestaybandarbarubangi #homestaybangi #villameenahomestaybangi

View on Instagram http://ift.tt/2n5hiR8

Continue Reading →

Bila client happy, kita pun turut gembira =) #homestaybangi #homestaybandarbarubangi #villaadam

View on Instagram http://ift.tt/2zgUQJA

Continue Reading →

Thank you #TV3 #MasamManis for choosing #VillaAdamHomestay #BandarBaruBangi #homestaybandarbarubangi 😊😊😊 jangan terlepas utk menonton rancangan Masam Manis di TV3 ya!

View on Instagram http://ift.tt/2yN8QdG

Continue Reading →