Anda sedang mencari penginapan homestay yang luas, selesa dan berpatutan di Bandar Baru Bangi?

Tahniah kerana anda telah menjumpai Villa Mika @ Bukit Mahkota! Villa Mika @ Bukit Mahkota merupakan sebuah homestay yang luas dan selesa di Bukit Mahkota Kajang (terletak di Seksyen 6, Bukit Mahkota) yang sangat sesuai untuk memuatkan keluarga untuk bercuti bersama-sama atau menziarahi kenduri kahwin.

Villa Mika @ Bukit Mahkota merupakan rumah semi-d 2 tingkat beserta 3 bilik tidur yang luas dan selesa. Bukit Mahkota terletak berdekatan dengan Bangi Lama, Bandar Baru Bangi, Kajang, Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan dan hanya lebih kurang 40 minit ke KLCC dan ke KLIA tanpa gangguan trafik.

Berminat? Hubungi kami sekarang

Whatsapp: +6011 5628 3768.

Apakah kelebihan Villa Mika @ Bukit Mahkota?

✅ Semua bilik luas dan selesa

✅ Semua bilik dilengkapi aircond

✅ Semua bilik air dilengkapi water heater

✅ Ada halaman, kalau nak buat BBQ pun boleh (perlu bawa peralatan sendiri)

✅ Ada Wifi 

✅ Ruang tamu ada TV dilengkapi Astro Njoi dan juga Netflix!! Nak tengok Movie or TV Shows pun boleh. Aircond pun ada kat ruang tamu! Awesome kan?

✅ Ada ruang rehat atas berkonsepkan klasik – dilengkapi TV klasik dan juga game console klasik. Tak perlu berebut-rebut TV. Mak ayah tengok TV kat bawah, anak-anak main game kat tingkat atas yaaa.

Berminat? Hubungi kami sekarang

Whatsapp: +6011 5628 3768 .

Sekiranya anda sedang menggunakan telefon sekarang, tekan sini untuk menghantarkan Whatsapp dengan mudah.

Selamat datang ke Villa Mika  @ SEKSYEN 6, BUKIT MAHKOTA, KAJANG, MALAYSIA

1. The Space

Bilik tidur: 3 (Semua bilik dilengkapi aircond dan kipas)
Bilik Air: 3 (Semua bilik air dilengkapi dengan water heater)
Jenis Rumah: Rumah Semi-D 2-tingkat (ada halaman tepi)
Jenis Hiasan: “Fully furnished” dengan kesemua 3 bilik tidur dipasang penghawa dingin bagi memberikan suasana yang nyaman di dalam rumah.
Tempat letak kereta : 1-2 buah kereta boleh disimpan di dalam rumah
(Boleh memuatkan tambahan 2-3 buah kereta di hadapan rumah)

 

2. Muatan

The Terrace @ Seksyen 4 boleh memuatkan 6 orang dengan selesa di atas 1 buah katil King, 1 buah katil size Queen dan juga 2 buah katil Super Single. Sekiranya anda perlu memuatkan lebih ramai orang, anda boleh bawa extra toto sendiri.

Di Villa Mika @ Bukit Mahkota, terdapat sebuah ruang tamu yang luas iaitu di tingkat 1. Ruang tamu ini dilengkapi dengan sofa set, aircond dan TV set beserta Astro Njoi dan Android Box (dilengkapi Netflix!).

3. Ruang makan dan dapur

Ruang makan Villa Mika @ Bukit Mahkota yang terletak di tingkat 1 dilengkapi dengan set meja makan yang boleh memuatkan 6 orang pada satu masa.

Dapur kami dilengkapi dengan peti ais, cerek air, penapis air, peralatan memasak dan sedia untuk digunakan. Kami juga ada menyediakan microwave oven dan juga induction cooker untuk kegunaan anda. Pinggan dan cawan juga disediakan dengan lengkap untuk kegunaan anda.

3. Keselesaan

Kami menyediakan katil divan beserta tilam, bantal dan tuala yang empuk untuk keselsaan anda.

Susunan bilik tidur adalah seperti berikut:

Gambar Master Bedroom

Master Bedroom (Penghawa Dingin + Kipas Siling) – Bilik Extra Besar (Tingkat 2)
1 katil saiz King dan jumlah 4 bantal empuk untuk anda tidur dengan nyenyak.
1 unit penggantung baju dilengkapi dengan tempat letak baju kotor dan hangar.
1 bilik air persendirian dilengkapi dengan water heater dan sabun badan.

 


Gambar: Bilik 2.

Bilik Tidur 2 (Penghawa Dingin + Kipas Siling) – Bilik Besar (Tingkat 2)
2 katil saiz Super Single 4 bantal empuk untuk anda tidur dengan nyenyak.
1 unit penggantung baju dilengkapi dengan tempat letak baju kotor dan hangar.
1 bilik air dilengkapi dengan water heater dan sabun badan.

Gambar: Bilik 3

Bilik Tidur 3 (Penghawa Dingin + Kipas siling) – Bilik Sederhana (Ground Floor)
1 katil saiz Queen beserta 3 bantal empuk untuk anda tidur dengan nyenyak.
1 unit penggantung baju dilengkapi dengan tempat letak baju kotor dan hangar.
1 bilik air (di luar bilik) dilengkapi dengan water heater dan sabun badan.

4. Kemudahan-kemudahan lain

Kami ada sediakan 1 set iron dan iron board untuk memudahkan anda dan keluarga menggosok pakaian sempena hari besar anda. 

5. Hiburan Dalaman

✅ Kami sediakan set TV, Astro Njoi dan Android Box dilengkapi dengan Netflix untuk anda.

✅ Kami sediakan retro area dilengkapi dengan TV klasik dan juga game console klasik untuk anak-anak anda bermain

✅ Wifi pun ada

6. Live and Play

Villa Mika @ Bukit Mahkota terletak dekat dengan kedai-kedai seperti kedai makan, McDonald’s, Mr DIY, Lotus Bandar Puteri dan sebagainya. Selain itu, Villa Mika juga terletak hanya lebih kurang 5km ke Bangi Wonderland.  

 

Harga biasa: RM499/malam

Harga Promosi Hebat

Harga: RM399/malam untuk sahaja malam pertama dan RM350/malam utk malam kedua dan seterusnya! 

 

Jangan lepaskan peluang ini. Ini merupakan harga terbaik untuk rumah yang luas dan selesa ini dan dilengkapi dengan pelbagai kemudahan untuk anda.

 

Berminat? Hubungi kami sekarang

Whatsapp: +6011 5628 3768