Anda sedang mencari penginapan homestay yang cantik, selesa, semua bilik ada Aircond, siap ada Wi-Fi dan Netflix – lengkap dengan kemudahan di Kajang 2?

Tahniah kerana anda telah menjumpai Fiesta Rose! Fiesta Rose Homestay merupakan sebuah homestay yang cantik, simple dan selesa di Kajang 2, berhampiran dengan Kajang, Kajang Utama, Bandar Teknologi Kajang, Bandar Baru Bangi dan Semenyih, yang sangat sesuai untuk memuatkan keluarga yang datang bercuti, dan juga mereka yang datang bekerja. Fiesta Rose Homestay merupakan sebuah unit apartment 3 bilik yang terletak di Kajang 2 – mempunyai 3 bilik tidur (aircond) dan berkatil Queen setiap satu.

Kajang 2 terletak berdekatan dengan Kajang, Bandar Teknologi Kajang, Bandar Baru Bangi, Semenyih, Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan dan hanya lebih kurang 30 minit ke KLCC dan ke KLIA tanpa gangguan trafik.

Berminat? Hubungi kami sekarang

Whatsapp/Call/SMS: +6011 5628 3768

Anda pasti akan menyukai Fiesta Rose kerana katil yang selesa, dapur yang lengkap dengan peralatan memasak termasuklah Microwave Oven, water filter dan dispenser hot/cold, peralatan memasak yang lengkap, dan juga facilities yang menarik seperti Swimming Pool dan Playground yang anda boleh gunakan.

Berminat? Hubungi kami sekarang

Whatsapp: +6011 5628 3768.

Sekiranya anda sedang menggunakan telefon sekarang, tekan sini untuk menghantarkan Whatsapp dengan mudah.

Selamat datang ke Fiesta Rose @ KAJANG 2, MALAYSIA

1. The Space

Bilik tidur: 3 (kesemuanya dilengkapi dengan aircond)
Bilik Air: 3 (dilengkapi dengan water heater)
Jenis Rumah: Apartment dengan Lif
Jenis Hiasan: “Fully furnished” dengan hiasan yang simple dan selesa
Tempat letak kereta : Dua buah parking lot disediakan. 

2. Muatan

Fiesta Idaman Homestay boleh memuatkan 6 orang dengan selesa yang mana 6 orang di atas katil bersaiz Queen. Kami juga ada sediakan satu Floor Mattress single untuk kegunaan anda. Sekiranya anda perlu memuatkan lebih ramai orang, boleh juga bawa toto dan bantal sendiri – maksimum sehingga 10 orang sahaja.

Fiesta Idaman Homestay

Di Fiesta Rose, ruang tamu dilengkapi dengan sofa set, TV set dan juga Wi-Fi dan Netflix untuk kegunaan anda.

 

3. Ruang makan dan dapur

Ruang makan Fiesta Rose dilengkapi dengan set meja makan yang boleh memuatkan 6 orang pada satu masa.

Dapur kami dilengkapi dengan peti ais, cerek air, water filter dispenser, peralatan memasak dan sedia untuk digunakan. Kami juga ada menyediakan microwave oven dan juga gas stove untuk kegunaan anda. Pinggan dan cawan juga disediakan dengan lengkap untuk kegunaan anda.

3. Keselesaan

Kami menyediakan katil beserta tilam yang empuk, bantal bertaraf hotel dan duvet.

Kami juga menyediakan tuala yang empuk untuk kegunaan anda seisi keluarga di Fiesta Rose Homestay!

Kesemua bilik air dilengkapi dengan water heater dan sabun untuk kegunaan anda.

4. Kemudahan-kemudahan lain

Kami ada sediakan 1 set iron dan iron board dan juga hair dryer untuk memudahkan anda dan keluarga menggosok pakaian sempena hari besar anda.

5. Kerja

Fiesta Rose Homestay juga dilengkapi dengan meja dan kerusi yang selesa sekiranya anda perlu membuat kerja di homestay kami.

6. Hiburan 

Antara facilities yang tersedia di homestay ini adalah Swimming Pool, Outdoor Gym dan juga Playground untuk kanak-kanak. Anda WAJIB memakai baju renang sekiranya ingin menggunakan Swimming Pool ini.

7. Sekuriti

Fiesta Rose Homestay terletak di Kajang 2 dan bangunan ini mempunyai penjaga sekuriti 24/7, maka anda akan sentiasa berasa selesa dan selamat di Fiesta Rose.

8. Live and Play

Fiesta Rose Homestay juga terletak dekat dengan tasik Tropicana Heights (Anda juga boleh berjalan untuk ke tasik tersebut) dan juga hanya 15 minit ke Taman Tasik Cempaka. Di Taman Tasik Cempaka juga mempunyai taman permainan yang besar untuk kanak-kanak (lihat gambar di bawah). Selain itu, terdapat juga Bangi Wonderland Waterpark yang terletak lebih kurang 15 minit dari Bandar Baru Bangi (anda perlu masuk ke Tol Bangi menghala ke Selatan dan keluar di exit Putra Mahkota, dua toll sahaja).

408353_414841305232537_500641946_n
Gambar: Taman permainan di Taman Tasik Cempaka, Bandar Baru Bangi.

Akses untuk Penginap

Anda boleh mengakses keseluruhan rumah kecuali sebuah bilik stor yang berkunci. Selepas anda meletakkan deposit untuk booking, kami akan menyediakan guide untuk tujuan check-in.

 

Harga biasa: RM350/malam

Harga Promosi Hebat

Harga: RM250/malam sahaja untuk malam pertama

dan hanya RM200/malam untuk malam kedua dan seterusnya!

 

Berminat? Hubungi kami sekarang

Whatsapp: +6011 5628 3768
(Kami prefer Whatsapp)

Terima kasih =)