Anda sedang mencari penginapan homestay yang cantik, selesa dan berpatutan di Bandar Baru Bangi?

Lengkap dengan Aircond dalam semua bilik dan ruang tamu, Wi-Fi dan Netflix!

Tahniah kerana anda telah menjumpai Leyadra Homestay! Leyadra Homestay merupakan sebuah homestay yang cantik dan selesa di Bandar Baru Bangi (Sunway Gandaria, Bandar Baru Bangi) yang sangat sesuai untuk memuatkan keluarga yang datang bercuti, dan juga mereka yang datang bekerja. Leyadra Homestay merupakan sebuah unit condo di Sunway Gandaria – fully aircond dan mempunyai 3 bilik tidur berkatil Queen setiap satu.

Bandar Baru Bangi terletak berdekatan dengan Kajang, Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan dan hanya lebih kurang 30 minit ke KLCC dan ke KLIA tanpa gangguan trafik.

Berminat? Hubungi kami sekarang

Whatsapp/Call/SMS: +6011 5628 3768

Leyadra Homestay terletak di tengah-tengah Bandar Baru Bangi. Anda boleh turun lif dan terus sampai ke kawasan Bangi Sentral – sangat dekat dengan kedai makan, klinik, Hospital Az-Zahra, Speedmart, kedai kek, kedai shopping tudung dan baju cantik-cantik dan boleh jalan kaki sahaja. Anda pasti akan menyukainya!

Anda pasti akan menyukai Leyadra Homestay kerana katil yang selesa, dapur yang lengkap dengan peralatan memasak termasuklah Microwave Oven, water filter dan dispenser hot/cold, peralatan memasak yang lengkap, dan juga facilities yang menarik seperti Swimming Pool dan Gym yang anda boleh gunakan.

Berminat? Hubungi kami sekarang

Whatsapp: +6011 5628 3768.

Sekiranya anda sedang menggunakan telefon sekarang, tekan sini untuk menghantarkan Whatsapp dengan mudah.

Selamat datang ke Leyadra Homestay @ BANDAR BARU BANGI, MALAYSIA

1. The Space

Bilik tidur: 3 (kesemuanya dilengkapi dengan aircond)
Bilik Air: 2 (dilengkapi dengan water heater)
Jenis Rumah: Condo (Sunway Gandaria)
Jenis Hiasan: “Fully furnished” dengan hiasan yang selesa
Tempat letak kereta : Dua buah parking lot disediakan. Caj tambahan akan dikenakan sekiranya melebihi 2 buah kereta.

2. Muatan

Leyadra Homestay boleh memuatkan 6 orang dengan selesa yang mana 6 orang di atas katil bersaiz Queen. Sekiranya anda perlu memuatkan lebih ramai orang, boleh juga bawa toto dan bantal sendiri – maksimum sehingga 10 orang sahaja.

Di Leyadra Homestay, ruang tamu dilengkapi dengan sofa set dan TV set untuk kegunaan anda.

 

3. Ruang makan dan dapur

Ruang makan Leyadra Homestay, Sunway Gandaria, Bandar Baru Bangi dilengkapi dengan set meja makan yang boleh memuatkan 6 orang pada satu masa.

Dapur kami dilengkapi dengan peti ais, cerek air, water filter dispenser hot and cold, peralatan memasak dan sedia untuk digunakan. Kami juga ada menyediakan microwave oven dan juga induction stove untuk kegunaan anda. Pinggan dan cawan juga disediakan dengan lengkap untuk kegunaan anda.

3. Keselesaan

Kami menyediakan katil beserta tilam yang empuk, bantal bertaraf hotel dan duvet.

Kami juga menyediakan tuala yang empuk untuk kegunaan anda seisi keluarga di Leyadra Homestay!

Kesemua bilik air dilengkapi dengan water heater, syampoo dan sabun untuk kegunaan anda.

4. Kemudahan-kemudahan lain

Kami ada sediakan 1 set iron dan iron board untuk memudahkan anda dan keluarga menggosok pakaian sempena hari besar anda.

5. Kerja

Leyadra Homestay juga dilengkapi dengan Study Area dengan meja dan kerusi yang selesa sekiranya anda perlu membuat kerja di homestay kami.

6. Hiburan 

Antara facilities yang tersedia di homestay ini adalah Swimming Pool, Gymnasium dan juga Playground untuk kanak-kanak. Anda WAJIB memakai baju renang sekiranya ingin menggunakan Swimming Pool ini.

7. Sekuriti

Leyadra Homestay terletak di Sunway Gandaria, Bandar Baru Bangi dan bangunan ini mempunyai penjaga sekuriti 24/7, maka anda akan sentiasa berasa selesa dan selamat di Leyadra Homestay @ Bandar Baru Bangi.

8. Live and Play

Leyadra Homestay juga terletak dekat dengan Taman Tasik Cempaka, Bandar Baru Bangi (Anda juga boleh berjalan untuk ke tasik tersebut). Di Taman Tasik Cempaka juga mempunyai taman permainan yang besar untuk kanak-kanak (lihat gambar di bawah). Selain itu, terdapat juga Bangi Wonderland Waterpark yang terletak lebih kurang 15 minit dari Bandar Baru Bangi (anda perlu masuk ke Tol Bangi menghala ke Selatan dan keluar di exit Putra Mahkota, satu toll sahaja).

408353_414841305232537_500641946_n
Gambar: Taman permainan di Taman Tasik Cempaka, Bandar Baru Bangi.

Akses untuk Penginap

Anda boleh mengakses keseluruhan rumah kecuali sebuah bilik stor yang berkunci. Selepas anda meletakkan deposit untuk booking, kami akan menyediakan guide untuk tujuan check-in.

 

Harga biasa: RM450/malam

Harga Promosi Hebat

Harga: 

Jumaat, Sabtu, Ahad dan Cuti Umum:  RM399/malam

Isnin – Khamis: RM350/malam

Dapatkan diskaun RM50 dari jumlah keseluruhan harga untuk booking 2 malam atau lebih!

 

Berminat? Hubungi kami sekarang

Whatsapp: +6011 5628 3768
(Kami prefer Whatsapp)

Terima kasih =)